Kontorlokaler København – Harvings Pakhus istandsat og ombygget i høj kvalitet

Attraktive kontorlokaler København – til dig, som gerne vil fastholde gode og loyale medarbejdere, samt tiltrække nye talenter til din virksomhed?  

Som udlejer, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig, lige her i Harvings Pakhus, hvor vi kan gøre en forskel, der kan mærkes. 

Vi har fuldt fokus på, at dine medarbejdere skal have lyst til at være til stede i jeres flotte lokaler. De skal kunne nyde at spise i personalerestauranten, hvor maden er i topklasse. De skal have mulighed for at benytte det bedste gym80 udstyr i den store fitness-afdeling. Og de skal have mulighed for at købe en dejlig kop kaffe, samt lidt frugt eller brød m.m. i løbet af dagligdagen.

Nedenfor kan du se billeder af det nyrenoverede Harvings Pakhus. Vi kan absolut anbefale dig at kontakte os for en aftale om en fremvisning, idet du kun ved at være her selv, vil få den fulde oplevelse af bygningens kvaliteter.

Walk and talk langs havnen

Har I lyst til et uformelt walk and talk-møde, så skal I blot 300 meter henad stierne på den anden side af Scandiagade. Der kan I gå rundt og nyde udsigten i Teglværkshavnen. Se blot billederne nedenfor, hvor du på det ene billede kan se havnen, havnebadet og restauranten. Og på det andet du kan se fra havnen, hen mod Harvings Pakhus. Selvom disse kontorlokaler København ligger super synligt ved indfaldsvej, så ligger de tæt på rekreativt område.

Flot istandsat således

Barfoed Group har nu (februar 2024) færdiggjort ombygningen og istandsættelsen af Harvings Pakhus fra kælder til kvist. Vi har dermed skabt flotte, indbydende og motiverende rammer for nye lejere. Alt sammen i harmoni med det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har. Kom selv og se disse flotte kontorlokaler København.

Der er sket markante forandringer af bygningens indre. F.eks. nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener fra Designa med Miele hårde hvidevarer, nye toiletter med Duravit sanitet og Grohe armaturer, samt nye elevatorer. Hertil kommer ny personalerestaurant og nyt fitnessrum med lækkert high end træningsudstyr.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret. Bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning. Der pålægges også ny asfalt.

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Vores ambitioner for ejendommens istandsættelse er høje. Vi glæder os meget til at byde vores nye lejere velkommen i det flotte, stilfulde og hyggelige Harvings Pakhus.

Første lejer er flyttet ind d. 1.3.2024 og du er også velkommen. Så hvis du søger high end kontorlokaler København, og ønsker en særlig rolig stemning og et charmerende miljø? Så bør du straks kontakte os for en fremvisning af Harvings Pakhus. Så kan du selv se og mærke alt det, som vi her fortæller om.

Du finder kontaktinformationer til udlejer her – Kontakt

Du kan også besøge udlejers egen hjemmeside og læse mere om Barfoed Group – Klik her

kontorlokaler københavn
kontorlokaler københavn
kontorlokaler københavn

indretningsforslag og mulighed for hjælp til design

Det er en meget spændende proces og sjælden mulighed, vi som udlejer står overfor i relation til den omfattende renovering af Harvings Pakhus, som vi nu skal i gang med.

For dig som kommende lejer i Harvings Pakhus er det mindst lige så spændende, idet du nu har muligheden for at ændre, forbedre og optimere alle de praktiske forhold og rammer omkring dine medarbejdere.

I den forbindelse tilbyder vi, Barfoed Group, at stille arkitektbistand til rådighed uden beregning, idet Juul Frost Arkitekter kan udarbejde et indretningsforslag baseret på jeres krav og ønsker. 

Hvis du ønsker professionel assistance i forbindelse med jeres egen indretning med møbler, inventar, belysning m.m., så er du velkommen til kontakte Habitus Design Group – www.habitusdesigngroup.com – og for jeres egen regning indgå en aftale direkte. Barfoed Group samarbejde med Habitus Design Group om design, indretning og udsmykning af personalerestauranten, lobbyen m.m.

Kig blot videre på de øvrige sider, så du får en fyldestgørende forståelse for, hvordan Harvings Pakhus snart kommer til at blive forandret, forbedret og istandsat.

havnen
sti til havnen
Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik