Kontorlokaler København – Harvings Pakhus istandsat og ombygget i høj kvalitet

Vil du fastholde gode og loyale medarbejdere, og vil du tiltrække nye talenter til din  virksomhed?  

Ja, naturligvis vil du det, – og som udlejer, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig, lige her i Harvings Pakhus, hvor vi kan gøre en forskel, der kan mærkes.

Vi har fuldt fokus på, at dine medarbejdere skal have lyst til at være til stede i jeres flotte lokaler, at de skal kunne nyde at spise i personalerestauranten, hvor maden er i topklasse, at de skal have mulighed for at benytte det bedste udstyr i den store fitness-afdeling, samt at de skal have mulighed for at købe en dejlig kop kaffe, samt lidt frugt eller brød m.m. i løbet af dagligdagen.

Og har I lyst til et uformelt walk and talk-møde, så skal I blot 300 meter henad stierne på den anden side af Scandiagade, hvorefter I kan gå rundt og nyde udsigten i Teglværkshavnen. Se blot billederne nedenfor, hvor du på det ene billede kan se havnen, havnebadet og restauranten, og på det andet kan se fra havnen, henad stien, som man kan følge, og hen til Harvings Pakhus, der kan ses bagerst.

Barfoed Group har nu (februar 2024) færdiggjort ombygningen og istandsættelsen af Harvings Pakhus fra top til tå, og dermed skabt flotte, indbydende og motiverende rammer for nye lejere, i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har. Kom selv og se disse flotte kontorlokaler København.

Der er sket markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener fra Designa med Miele hårde hvidevarer, nye toiletter med Duravit sanitet og Grohe armaturer, nye elevatorer, ny personalerestaurant, nyt og stort fitnessrum med lækkert high end træningsudstyr, elegant beklædning af søjler, samt meget mere.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, hvortil kommer ny asfalt m.m..

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Vores ambitioner for ejendommens istandsættelse er høje, og vi glæder os meget til at byde vores nye lejere velkommen i det flotte, stilfulde og hyggelige Harvings Pakhus.

Første lejer flytter ind d. 1.3.2024 og du er også velkommen, så hvis du søger high end kontorlokaler København, og ønsker en særlig rolig stemning og et charmerende miljø, så bør du straks kontakte os for en fremvisning af Harvings Pakhus, så du selv kan se og mærke alt det, som vi her fortæller om.

Du finder kontaktinformationer til udlejer her – Kontakt

indretningsforslag og mulighed for hjælp til design

Det er en meget spændende proces og sjælden mulighed, vi som udlejer står overfor i relation til den omfattende renovering af Harvings Pakhus, som vi nu skal i gang med.

For dig som kommende lejer i Harvings Pakhus er det mindst lige så spændende, idet du nu har muligheden for at ændre, forbedre og optimere alle de praktiske forhold og rammer omkring dine medarbejdere.

I den forbindelse tilbyder vi, Barfoed Group, at stille arkitektbistand til rådighed uden beregning, idet Juul Frost Arkitekter kan udarbejde et indretningsforslag baseret på jeres krav og ønsker. 

Hvis du ønsker professionel assistance i forbindelse med jeres egen indretning med møbler, inventar, belysning m.m., så er du velkommen til kontakte Habitus Design Group – www.habitusdesigngroup.com – og for jeres egen regning indgå en aftale direkte. Barfoed Group samarbejde med Habitus Design Group om design, indretning og udsmykning af personalerestauranten, lobbyen m.m.

Kig blot videre på de øvrige sider, så du får en fyldestgørende forståelse for, hvordan Harvings Pakhus snart kommer til at blive forandret, forbedret og istandsat.

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik