Telefon

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43

Adresse

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

Kontorlokaler til leje København kontakt Barfoed Group

Hos Barfoed Group kan vi hjælpe dig, når du søger kontorlokaler i København og Odense. Også i andre gode byer i Danmark. Vi har kontorlejemål i mange velordnede ejendomme, på attraktive beliggenheder og i mange forskellige størrelser. Nogle steder, har vi fælles kantine, fitness, bad & omklædning, parkering og mødelokaler.

Vælg en professionel udlejer af erhvervslokaler til leje, så du er sikker på at få en dygtig forvaltning, administration, pasning og vedligeholdelse. Og ikke mindst en tæt kontakt – Du er velkommen hos Barfoed Group.

Vær først, når du søger nye lokaler til leje – søgeagent

Der er rift om de bedste kontorer til leje på de attraktive beliggenheder, så det gælder om at være med, når nye kontorlejemål udbydes. Udfyld derfor venligst vores kontaktformular og søgeagent – klik her – og få besked, når vi har et kontor til leje København, som matcher dit behov.

Kontorbygning i København og med fælles kantine og fitness

I Havings Pakhus, som er et high end flerbrugerhus med lejemål i mange arealkombinationer, og med en attraktiv beliggenhed i København SV, tilbyder vi kontorer med fælles kantine og fitness. Hvis du vil se, hvad vi kan tilbyde i Harvings Pakhus, så skal du bare klikke her.

Dit nye kontorlejemål kan ligge tæt på et af vores parkeringsanlæg

Når man både ønsker, at de nye kontorlokaler ligger godt i indre by, hvor man mærker byens puls og er tæt på alt, så kan det være svært at finde parkering på samme erhvervsejendom. Nogle steder tilbyder vi parkeringspladser til leje på ejendommen. Andre steder har vi selv, eller andre udlejere, et parkeringshus tæt ved, hvor man kan leje parkeringspladser på timebasis eller månedsbasis. 

Erhvervslokaler tæt på offentlig transport

Mange af vores erhvervsejendomme med kontor til leje er beliggende bynært og dermed tæt på stationer, Letbane, S-tog, Metro og bus, hvilket er en stor fordel i hverdagen. Især, hvis du søger kontorlokaler til leje København vil du i vores ejendomme være tæt på offentlig transport.

Book en fremvisning og se vores kontorlokaler til leje med egne øjne

Ønsker du at se et eller flere af vores kontorlejemål, så er du altid velkommen til at kontakte os for en aftale om fremvisning af kontor til leje i den by, hvor du ønsker at finde dine nye lokaler. Vi møder dig på ejendommen og viser rundt, så du får fyldestgørende information og en god oplevelse af lokaler, ejendom og område. 

Find kontor til leje hos Barfoed Group

Barfoed Group tilbyder ledige kontorlejemål i flere byer rundt i landet, så hvis du søger kontorlokaler til leje København kontakt os direkte med besked om, hvilke kontorlokaler du ønsker af finde.

Kontorlokaler til leje Harvings Pakhus
Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik