kontorlokaler til leje københavn

Hvis du søger kontorlokaler til leje København, så kan du her på vores hjemmeside  læse meget mere om ejendommen Harvings Pakhus. Vi har brugt et år på at renovere ejendommen gennemgribende. Huset står således meget flot og indbydende – GÅ TIL FORSIDEN OG SE DET HELE – og har skiftet karakter og stand i en grad, som absolut bør opleves.

Havings Pakhus er et high end flerbrugerhus med kontorlejemål i mange arealkombinationer. Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i København SV. Vi tilbyder kontorer med fælles kantine og fitness. Hvis du vil se, hvad vi kan tilbyde i Harvings Pakhus, så skal du bare klikke her.

Kontakt udlejer og aftal tid for en fremvisning, så du selv kan se, hvor flot huset er blevet, samt mulighederne for kontor til leje.

Telefon

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43

Adresse

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

Søger du Kontor til leje København?

Hvis du leder efter et nyt kontorlejemål i København, så kan Barfoed Group vi hjælpe dig, idet vi har ejendomme med kontor i København K, København SV og Frederiksberg. 

Vi har kontorlejemål i mange velordnede ejendomme, på attraktive beliggenheder og i mange forskellige størrelser rundt om i Danmark.

Vælg en professionel udlejer af kontorlokaler, så du er sikker på at få en dygtig forvaltning, administration, pasning og vedligeholdelse. Og ikke mindst en tæt kontakt – Du er velkommen hos Barfoed Group.

Vil du være først, når du søger nye lokaler?

Løsningen er at oprette en søgeagent. Der er rift om de bedste kontorer til leje på de attraktive beliggenheder, så det gælder om at være med, når nye kontorlejemål udbydes. Udfyld derfor venligst vores kontaktformular og søgeagent – klik her – og få besked, når vi har et kontor til leje, som matcher dit behov.

Dit nye kontorlejemål kan ligge tæt på et af vores parkeringsanlæg

Når man både ønsker, at de nye kontorlokaler ligger godt i indre by, hvor man mærker byens puls og er tæt på alt, så kan det være svært at finde parkering på samme erhvervsejendom. Nogle steder tilbyder vi parkeringspladser til leje på ejendommen. Andre steder har vi, eller andre udlejere, et parkeringshus tæt ved, hvor man kan leje parkeringspladser. 

Erhvervslokaler tæt på offentlig transport

Mange af vores erhvervsejendomme er beliggende bynært og dermed tæt på stationer, Letbane, S-tog, Metro og bus, hvilket er en stor fordel i hverdagen. Især, hvis du søger kontorlokaler til leje,  vil du i vores ejendomme være tæt på offentlig transport.

Book en fremvisning

Ønsker du at se vores kontorlokaler til leje København, så er du altid velkommen til at kontakte os for en aftale om fremvisning af kontor til leje i den by, hvor du ønsker at finde dine nye lokaler. Vi møder dig på ejendommen og viser rundt, så du får fyldestgørende information og en god oplevelse af lokaler, ejendom og område. 

Find kontor til leje hos Barfoed Group

Barfoed Group tilbyder ledige lejemål i flere byer rundt i landet, så hvis du søger kontorer, så kontakt os direkte med besked om, hvilke kontorlokaler du ønsker af finde.

Kontorlokaler til leje Harvings Pakhus
Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik