Stilfuld skiltning på ejendommens to gavle og ved indgang i gården

Det er vigtigt, at lejernes navne/logoer præsenteres på en synlig og flot måde, og i harmoni med den kvalitet og den stemning, som nu skabes i og omkring Harvings Pakhus.

Lejerne får derfor mulighed for opsætning af skilt iht. ejendommens skilteregler, og netop placering af skilte på de to gavle, har meget stor reklameværdi, idet de vil blive set af rigtigt mange forbipasserende på Scandiagade i begge retninger hver eneste dag.

Der vil også blive plads til lejernes navne/logoer ved indgangspartiet mod gården, samt inde i lobbyen, hvor kunder og gæster ankommer og skal orientere sig.

UDVENDIGE ANLÆG

De træer, som er omkring ejendommen i dag, bygger vi videre på i relation til ejendommens udvendige anlæg, idet der opstilles stålblade, blomsterkummer og skilteplader i rustfarve, så bygningen rammes ind på en flot og behagelig måde.

På illustrationerne herunder, kan man se, hvilket udtryk vi tilstræber at opnå, men der kan ske ændringer.

Der etableres således også en afskærmning mod Circle K på nabogrunden, og netop i skellet ind mod Circle K, vil der blive opført et stort cykelskur, samt et overdækket areal, hvor rygerne kan stå i tørvejr.

Opsætning af de stålblade, som skal indramme bygningen, kræver myndighedsgodkendelse, herunder evt. ny lokalplan. Derfor kan disse stålblade ikke opsættes i praksis, før end myndighedernes godkendelse foreligger, og vi må derfor tage forbehold herfor, samt oplyse, at der er en procestid, som vi må respektere.

Harvings Pakhhus

Du er velkommen til at kontakte udlejer nu

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group
© Barfoed Group 2023 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik