Stilfuld skiltning på ejendommens to gavle og ved indgang i gården

Det er vigtigt, at lejernes navne/logoer præsenteres på en synlig og flot måde, og i harmoni med den kvalitet og den stemning, som nu skabes i og omkring Harvings Pakhus.

Lejerne får derfor mulighed for opsætning af skilt iht. ejendommens skilteregler, og netop placering af skilte på de to gavle, har meget stor reklameværdi, idet de vil blive set af rigtigt mange forbipasserende på Scandiagade i begge retninger hver eneste dag.

Der vil også blive plads til lejernes navne/logoer ved indgangspartiet mod gården, samt inde i lobbyen, hvor kunder og gæster ankommer og skal orientere sig.

UDVENDIGE ANLÆG

Ejendommens udvendige anlæg forbedres markant, idet der pålægges ny asfalt, etableres plantekasser, inddækning ved trapper, samt hegn – alle i rustfarvet contenstål. Bygningens navn anføres ligeledes i contenstål med store bogstaver på begge udhæng.

Hegnet og cykelparkeringen, inkl. det udvendige rygerum, mod Circle K-tanken begrønnes med klatreplanter, og den udvendige terrasse – med udgang fra personalerestauranten – får nye trapper i contenstål.

På illustrationerne herunder, kan man se, hvilket udtryk vi tilstræber at opnå, men der kan ske ændringer.

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik