Barfoed Group logo

Barfoed Group er et af Danmarks største privatejede ejendomsselskaber, og virksomheden ledes i dag af koncerndirektør Frederik Barfoed.

Med sine historiske rødder solidt plantet i den fynske muld, har Barfoed Group sit hovedsæde i Nedergade, som er en af de ældste gader i Odense C.

Gennem tre generationer har Barfoed Group udviklet sig markant, og selskabets portefølje består af både boligudlejningsejendomme, erhvervsejendomme og blandede ejendomme, samt udviklingsejendomme, idet Barfoed Group opfører nye boliger i meget stort omfang, som alle er til egen portefølje.

Barfoed Groups ejendomsportefølje er historisk set koncentreret i Odense og i København, men selskabet har ejendomme i mange byer rundt om i landet.

De mere end 100 engagerede medarbejdere hos Barfoed Group er alle vigtige i det daglige arbejde for at sikre optimale forhold for selskabets mange lejere.

Netop fordi, vi har egen ejendomsadministration, økonomiafdeling, teknisk afdeling, udlejningsafdeling, entreprenørafdeling, samt egne viceværter og rengøringsfolk m.fl., kan vi hver dag sikre vedholdte ejendomme og velordnede forhold.

Som lejer hos Barfoed Group er du i trygge hænder, idet koncernen er yderst velkonsolideret og til stadighed beholder sine ejendomme, idet vi selv varetager alle opgaverne i eget hus, og ikke mindst, idet du let kommer i direkte kontakt med de rette folk, når du har brug for at tale med os.

På vores hjemmeside www.barfoedgroup.dk kan du læse meget mere om Barfoed Group, du kan finde links til vores øvrige websites, og du kan se nyheder om de gode virksomheder, vi løbende udlejer til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Barfoed Group.

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group
© Barfoed Group 2023 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik