Loca kantiner

kantine med bæredygtig gastronomi i Harvings Pakhus

Barfoed Gruppen har indgået samarbejde med LOCA Kantiner om drift af den fælles kantine i det flot istandsatte Harvings Pakhus.

Om den fælles kantine udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed:

Koncerndirektør Frederik Barfoed, udtaler ”Vi er meget stolte af, at vi i dag kan præsentere LOCA Kantiner som vores samarbejdspartner i Harvings Pakhus, idet hele LOCA Gruppen har en ubetinget dedikation til dejlig velsmag, høj kvalitet og optimal bæredygtighed. Dette passer perfekt til vores ambitioner for den kvalitet og service i husets kantine, vi ønsker at levere til vores nye lejere.”

”Vi er overbevist om, at netop LOCA Gruppens store erfaring og gode resultater indenfor både kantinedrift, men sandelig også nogle af Københavns bedste restauranter, vil være til stor glæde for husets brugere i dagligdagen. Og dermed til gavn for virksomhederne, der vælger at bo i Harvings Pakhus og nyde den fælles kantine”, afslutter koncerndirektør Frederik Barfoed.

CEO Merete Holst ser frem til samarbejdet, og hun siger:

CEO Merete Holst, LOCA Kantiner, udtaler: ”Gennem mit 30-årige virke har jeg været optaget af én ting: At skabe glæde gennem mad. Mine gæster skal gå gladere ud ad døren, end de kom ind – også i en god kantine. Et godt måltid er, når smag, råvarer, håndværk og ansvarlighed går op i en højere enhed. Sådan driver vi restauranter, og sådan driver vi LOCA Kantiner.”

”LOCA Kantiner er vores bud på fremtidens fælles kantine. Et bæredygtigt koncept, hvis klare mission er at højne hverdagens madglæde og reducere CO2-forbruget – uden at gå på kompromis med velsmagen”, afslutter CEO Merete Holst.

LOCA Kantiner var blandt de nominerede til kantineprisen i 2023

Den fælles kantine hos Det Europæiske Miljøagentur på Kgs. Nytorv i København, som drives af LOCA Kantiner var en af de tre nominerede til Kantineprisen 2023. En pris, som uddeles af Landbrug & Fødevarer til et køkken i særklasse.

Du kan læse meget mere om LOCA Kantiner på deres hjemmeside – www.locakantiner.dk – og her finder du også LOCA Manifesto, som er virksomhedens bud på fremtidens bæredygtige gastronomi.

Operatøren af den fælles kantine driver også en række toprestauranter

LOCA Gruppen driver tillige en række restauranter, herunder f.eks. Restaurant Studio i Carlsberg Byen og Restaurant Kilden i Tivoli, som begge har fået meget flotte anmeldelser. Hvis du klikker på restauranternes logoer herunder, så kan du besøge deres hjemmesider.

Hvis du vil høre mere om Harvings Pakhus med fælles kantine, er du velkommen til at kontakte udlejer ved at klikke her – Kontakt udle

fælles kantine
lækker kantine mad
Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik