Fælles kantine med bæredygtig gastronomi i Harvings Pakhus

Barfoed Gruppen indgår samarbejde med LOCA Kantiner om drift af den fælles kantine i det flot istandsatte Harvings Pakhus, der åbner som high end kontorhus i København d. 1.3.2024.

Koncerndirektør Frederik Barfoed, udtaler ”Vi er meget stolte af, at vi i dag kan præsentere LOCA Kantiner som vores samarbejdspartner i Harvings Pakhus, idet hele LOCA Gruppens ubetingede dedikation til dejlig velsmag, høj kvalitet og optimal bæredygtighed passer perfekt til vores ambitioner for den kvalitet og service, vi ønsker at levere til vores nye lejere.”

”Vi er overbevist om, at netop LOCA Gruppens store erfaring og gode resultater indenfor både kantinedrift, men sandelig også nogle af Københavns bedste restauranter, vil være til stor glæde for husets brugere i dagligdagen – og dermed til gavn for virksomhederne, der vælger at bo i Harvings Pakhus”, afslutter koncerndirektør Frederik Barfoed.

CEO Merete Holst, LOCA Kantiner, udtaler: ”Gennem mit 30-årige virke har jeg været optaget af én ting: At skabe glæde gennem mad. Mine gæster skal gå gladere ud ad døren, end de kom ind. Et godt måltid er, når smag, råvarer, håndværk og ansvarlighed går op i en højere enhed. Sådan driver vi restauranter, og sådan driver vi LOCA Kantiner.”

”LOCA Kantiner er vores bud på fremtidens fælles kantine. Et bæredygtigt koncept, hvis klare mission er at højne hverdagens madglæde og reducere CO2-forbruget – uden at gå på kompromis med velsmagen”, afslutter CEO Merete Holst.

Kantinen hos Det Europæiske Miljøagentur på Kgs. Nytorv i København, som drives af LOCA Kantiner var en af de tre nominerede til Kantineprisen 2023, som uddeles af Landbrug & Fødevarer til et køkken i særklasse.

Du kan læse meget mere om LOCA Kantiner på deres hjemmeside – www.locakantiner.dk – og her finder du også LOCA Manifesto, som er virksomhedens bud på fremtidens bæredygtige gastronomi.

LOCA Gruppen driver tillige en række restauranter, herunder f.eks. Restaurant Studio i Carlsberg Byen og Restaurant Kilden i Tivoli, som begge har fået meget flotte anmeldelser. Hvis du klikker på restauranternes logoer herunder, så kan du besøge deres hjemmesider.

Hvis du vil høre mere om Harvings Pakhus, er du velkommen til at kontakte udlejer ved at klikke her – Kontakt udlejer

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik