Kontorlokaler til leje Harvings Pakhus

Vi er stolte af resultatet efter den meget omfattende istandsættelse, og vi glæder os til at vise Harvings Pakhus frem til gode virksomheder, der søger kontorlokaler til leje i København i meget høj kvalitet og med flotte fælles faciliteter (kantine, fitness, bad/omklædning, parkering m.m.).

I dag tager vi byggepladsgitrene ned, og vi gør klar til at byde vores første lejere velkommen d. 1.3.2024.

Harvings Pakhus er klart forbedret og forandret, og har i dag en indbydende stil og charme, som kombineret med apteringens høje kvalitet, er et moderne og præsentabelt flerbrugerhus, der vil danne en flot ramme om virksomhederne.

Istandsættelsen har blandt andet omfattet Dinesen plankegulve, LED-belysning, Rockfon lofter, Designa tekøkkener, Miele hårde hvidevarer, Grohe armaturer, Gym80 træningsmaskiner, flot indrettet kantine med kvalitetsmøbler, nyt kantinekøkken, nye elevatorer, nye toiletter m.m.

Du kan læse meget mere om ejendommen og se lejemulighederne her – klik til forsiden

Ejendommen ejes og forvaltes af Barfoed Group, som er blandt Danmarks største privatejede ejendomsselskaber, og med 100 års lokal forankring i Odense servicerer vi mere end 4.500 bolig- og erhvervslejere på gode adresser i mange byer rundt om i landet.

Vi er den langsigtede ejer af alle vores nuværende ejendomme, men også af de mange nybyggerier indenfor især bolig, men også erhverv, som vi løbende opfører.

På hovedkontoret i Nedergade 35 i hjertet af Odense har vi egen ejendomsadministration, økonomiafdeling, teknisk afdeling, juridisk afdeling og udlejningsafdeling – herunder tillige en flot boligbutik.

Til at varetage opsyn, rengøring, vedligeholdelse og reparation ude på ejendommene, har vi egne folk som f.eks. viceværter, håndværkere og rengøringspersonale.

Vi forvalter, drifter og vedligeholder selv vores ejendomme, og derved kan vi sikre gode og velordnede forhold ude på ejendommene, samt hjemme i den daglige administration, men også sikre en optimal løbende kontakt med alle vores lejere.

Vores boligportefølje består af både lejligheder og rækkehuse, lige fra klassiske 1900-tals ejendomme, over konverterede erhvervsejendomme, som er flot renoveret til nye boliger, og til nybyggede boliger i høj kvalitet.

Vores erhvervsportefølje omfatter meget velbeliggende ejendomme, herunder butikker på de bedste gågader, i bymidter eller ved indfaldsveje, kontorer i attraktive områder, samt mange klinikker, restauranter, parkeringshuse, fitnesscentre m.m. Vi har også erhvervsejendomme til lager, industri og håndværk.

Du kan læse mere om Barfoed Group her – klik til Barfoed Group

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group

© Barfoed Group 2024 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik