Harvings Pakhus istandsættes og ombygges i høj kvalitet

I 15 år har ejendommen været udlejet til teleselskabet 3, og alle, som har kørt ad Scandiagade eller Sydhavns Plads, kender bygningen med det store 3-logo på gavlen, men 3 er flyttet til nye og endnu større lokaler, så hvis du søger kontor til leje i København, så er her en spændende mulighed.

Barfoed Group er lige nu i fuld gang med at opbygge, aptere og istandsætte Harvings Pakbhus fra top til tå, og dermed skabe flotte, indbydende og motiverende rammer for nye lejere, i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har.

Der vil ske markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener, nye toiletter, nye elevatorer, ny personalerestaurant, nyt og stort fitnessrum med lækkert træningsudstyr, elegant beklædning af søjler, samt meget mere.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, hvortil kommer ny asfalt m.m.

Alt dette er i fuld gang lige nu, og du vil kunne finde nærmere beskrivelse og mange 3D-renderinger (designoplæg) her på ejendommens hjemmeside, som viser dig, hvilke mål vi stræber efter i relation til ejendommens fremtidige stil, udseende og karakter.

De på designoplæggene viste møbler, herunder også udsmykning, er blot eksempler på, hvordan lokalerne kan indrettes, når designerne har tænkt på, hvordan møblering flot kan matche ejendommens stil og karakter efter istandsættelse og ombygning, men hver lejer bestemmer naturligvis selv, hvilke møbler m.m. lejer ønsker at indrette sig med. Du kan således sagtens medtage jeres nuværende møbler, og du kan vælge at købe nye, hvilket i begge tilfælde er for jeres egen regning, idet udlejer ikke leverer møbler til lejers egne lokaler.

Harvings Pakhus vil blive omfattende istandsat og fornyet således, at ejendommen såvel ude som inde vil være et attraktivt og moderne hus, hvor dine medarbejdere vil føle sig godt tilpas og være stolte af at arbejde.

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Alle kontorlejemål i ejendommen færdiggøres nu med samme grundlæggende istandsættelse og indretning, som er beskrevet ovenfor, hvilket sikrer, at hvis din virksomhed i fremtiden vil leje yderligere kontorlokaler i Harvings Pakhus, så er kvaliteten og udseendet det samme. 

Vores ambitioner for ejendommens istandsættelse er høje, og vi glæder os meget til at byde vores nye lejere velkommen i det flotte og hyggelige Harvings Pakhus.

indretningsforslag og mulighed for hjælp til design

Det er en meget spændende proces og sjælden mulighed, vi som udlejer står overfor i relation til den omfattende renovering af Harvings Pakhus, som vi nu skal i gang med.

For dig som kommende lejer i Harvings Pakhus er det mindst lige så spændende, idet du nu har muligheden for at ændre, forbedre og optimere alle de praktiske forhold og rammer omkring dine medarbejdere.

I den forbindelse tilbyder vi, Barfoed Group, at stille arkitektbistand til rådighed uden beregning, idet Juul Frost Arkitekter kan udarbejde et indretningsforslag baseret på jeres krav og ønsker. 

Hvis du ønsker professionel assistance i forbindelse med jeres egen indretning med møbler, inventar, belysning m.m., så er du velkommen til kontakte Habitus Design Group – www.habitusdesigngroup.com – og for jeres egen regning indgå en aftale direkte. Barfoed Group samarbejde med Habitus Design Group om design, indretning og udsmykning af personalerestauranten, lobbyen m.m.

Kig blot videre på de øvrige sider, så du får en fyldestgørende forståelse for, hvordan Harvings Pakhus snart kommer til at blive forandret, forbedret og istandsat.

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group
© Barfoed Group 2023 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik