Harvings Pakhus istandsættes og ombygges i høj kvalitet

I 15 år har ejendommen været udlejet til teleselskabet 3, og alle, som har kørt ad Scandiagade eller Sydhavns Plads, kender bygningen med det store 3-logo på gavlen.

Barfoed Group samarbejder nu med arkitekter, ingeniører, designere og håndværkere om at kreere og etablere indbydende og motiverende rammer for nye lejere i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har.

Der vil ske markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener, nye elevatorer, ny personalerestaurant, fitnessrum med nyt træningsudstyr, ny beklædning af søjler, samt meget mere.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, samt ikke mindst, en stilfuld og skulpturel opstilling af metalblade (forbehold for myndighedsgodkendelse), der vil skabe hyggelige adgangsveje og behagelig afskærmning.

Alt dette er i proces lige nu, og du vil kunne finde nærmere beskrivelse og mange 3D-renderinger (designoplæg) her på ejendommens hjemmeside, som viser dig, hvilke mål vi stræber efter i relation til ejendommens fremtidige stil, udseende og karakter.

De på designoplæggene viste møbler, herunder også udsmykning, er blot eksempler på, hvordan lokalerne kan indrettes, når designerne har tænkt på, hvordan møblering flot kan matche ejendommens stil og karakter efter istandsættelse og ombygning, men hver lejer bestemmer naturligvis selv, hvilke møbler m.m. lejer ønsker at indrette sig med. Du kan således sagtens medtage jeres nuværende møbler, og du kan vælge at købe nye, hvilket i begge tilfælde er for jeres egen regning, idet udlejer ikke leverer møbler til lejers egne lokaler.

Harvings Pakhus vil blive omfattende istandsat og fornyet således, at ejendommen såvel ude som inde vil være et attraktivt og moderne hus, hvor dine medarbejdere vil føle sig godt tilpas og være stolte af at arbejde.

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Bygningen kan lejes af én virksomhed som et samlet domicil, men bygningen udbydes også som et flerbrugerhus med fælles personalerestaurant, fitnessrum m.m., og du kan med fordel kontakte os allerede nu, så vi kan nå at indarbejde dine ønsker til de nye lokaler i Harvings Pakhus bedst muligt.

Vores ambitioner er høje, og vi glæder os over, at vi endelig kan gå i gang med at føre dem ud i livet, men vi måtte først afvente den tidligere lejers fraflytning forinden vi kunne begynde på ejendommens transformation til det nye Harvings Pakhus.

indretningsforslag og mulighed for hjælp til design

Det er en meget spændende proces og sjælden mulighed, vi som udlejer står overfor i relation til den omfattende renovering af Harvings Pakhus, som vi nu skal i gang med.

For dig som kommende lejer i Harvings Pakhus er det mindst lige så spændende, idet du nu har muligheden for at ændre, forbedre og optimere alle de praktiske forhold og rammer omkring dine medarbejdere.

I den forbindelse tilbyder vi, Barfoed Group, at stille arkitektbistand til rådighed uden beregning, idet Juul Frost Arkitekter kan udarbejde et indretningsforslag baseret på jeres krav og ønsker. 

Barfoed Group har et tæt samarbejde med Habitus Design Group, som har udarbejdet designoplæg af både det indre og ydre, hvilket de viser på alle de 3D-renderinger, du ser her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker professionel assistance i forbindelse med jeres egen indretning med møbler, inventar, belysning m.m., så er du velkommen til kontakte Habitus Design Group – www.habitusdesigngroup.com – og for jeres egen regning indgå en aftale direkte.

Tegningen herunder er blot et enkelt indretningsforslag, som tillige viser, at der pålægges plankegulve i kontorområder og mødelokaler, samt tæppe i gangarealerne.

Kig blot videre herunder og på de øvrige sider, så du får en fyldestgørende forståelse for, hvordan Harvings Pakhus snart kommer til at blive forandret, forbedret og istandsat.

Harvings Pakhhus

Du er velkommen til at kontakte udlejer nu

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group
© Barfoed Group 2023 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik