Gode parkeringsforhold

Ejendommens parkeringsforhold er særdeles gode, hvilket er en stor fordel i dagligdagen for virksomhedernes egne medarbejdere, men også for kunder, besøgende og andre gæster, som gerne vil parkere tæt på.

Der er 50 parkeringspladser til leje på ejendommens grund, 65 parkeringspladser til leje i ejendommens parkeringskælder, samt parkeringspladser til leje i parkeringshuset hos Apcoa lige på den anden side af Scandiagade.

Parkeringspladserne på ejendommen er til fordeling mellem lejerne i begge bygninger – Scandiagade 8 og Sydhavns Plads 12 – og udlejer kan aktuelt oplyse nærmere om, hvor mange pladser der kan lejes i relation til lejemålets bruttoareal.

For at sikre, at parkeringspladserne er til rådighed for dem, som har ret til disse, så vil Q-Park udføre professionel parkeringskontrol.

Der vil blive etableret en digital registrering af nummerplader, såvel for de faste brugere, som for gæster til huset, og hver lejer bestemmer selv, hvor mange af sine pladser, lejer vil anvende til gæsteparkering.

Harvings Pakhhus

High end kontorlejemål

ADRESSE

Harvings Pakhus
Scandiagade 8
2450 København SV

UDLEJER

Barfoed Group
Nedergade 35
5000 Odense C
www.barfoedgroup.dk

Kontakt

Erhvervschef
Jan Kristensen
(+45) 20 92 34 43
jk@barfoedgroup.dk​​

Barfoed Group
© Barfoed Group 2023 · Alle rettigheder forbeholdes ·  Datapolitik